dimarts, 22 de setembre del 2009

SITUA'T DE 0 A 10 (AVALUACIÓ INICIAL)

En aquesta qüestió 9 de l'avaluació inicial, m'he posicionat respecte unes qüestions, tenint en compte que el "0" implica GENS D'ACORD i el "10" implica MOLT D'ACORD.

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: 7.
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: 8.
TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 10.
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: 5 (no ho tinc gaire clar, la veritat).
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: 10.
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: 5.
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: 6.
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: 7.
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: 8 (i per a moltes coses més...).
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: 8.

4 comentaris:

  1. Hola! No estic massa d'acord amb tu pel que fa la pregunta DT1. El canvi tecnològic no és el determinant número 1 del canvi social, hi contribueix en bona part, però hi ha molts altres aspectes més importants. És la societat qui es va adaptant als avenços tecnològics i junts contribueixen al canvi. Encara no tothom està familiaritzat amb important totalitat de l'ús de les Noves Tecnologies, per tant no n'és la causa principal! Què en penses?

    ResponElimina
  2. Hola!
    Respecto a lo que dices en DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: 5 quisiera decirte que si el debate es como el que se ha hecho en esta asignatura es una maravilla ya que no se produce un colapso de respuestas en la misma carpeta.
    Al haber tantos hilos se resparten mejor las participaciones.
    Que opinas?
    Un saludo!
    Esther

    ResponElimina
  3. Comencem amb els comentaris provocadors!!!
    He estat revisant els canvis que vas efectuar en es preguntes trampa, i em sobta molt que estiguis tan a favor de que el determinisme tecnològic, determina el canvi social. No creus que tecnologia, ciència i societat funciona com un tot ( teixit sense costures)

    ResponElimina
  4. Hola,

    em sobta molt despres de visitar diversos blogs que crec ets un dels pocs no ha canviat pràcticament res de les seves respostes inicials i malgrat sigui reiterativa considero al igual que els meus companys que t'hauries de replantejar la relació entre tecnologia i societat. Tecnologia no és simplement màquines sinó qie els elements més cotidians del nostre dia a dia amaguen tot un procés tecnològic darrera.

    ResponElimina